Ervaringen

Voeg hier een ervaring toe:


Serene Guasha voor mens en paard

Datum: 2 juli 2017

Wat een ervaring, voelde gelijk al verlichting echt een aanrader....
Door het werk wat ik doe zit ik vaak in onmogelijke houdingen dus vaak nek en rugklachten. Heb het gelijk op het werk vertelt en ook m'n collega's willen het proberen.
Bedankt Annemieke voor de behandeling en tot snel!

Groetjes Chessie Liva


Datum: 15 mei 2017
Het was weer een fijne belevenis om de guasha te krijgen.
Mijn nek en arm zijn weer los en pijnloos.

Groetjes Trude


Datum: 12 mei 2017

Ik doe krachttraining en train gemiddeld 4 dagen in de week. Ik ben nu meerdere malen om de 2 weken behandeld. Doordat mijn spieren losser zijn gaat het trainen makkelijker en heb ik minder last van spierpijn. Ik had ook last van een schouder-blessure wat het trainen soms lastig maakte.

Sinds de behandelingen heb ik hier een stuk minder last van.
Naar mijn mening is het een fijne therapie voor sporters.

Groetjes Arnaud


Datum: 8 mei 2017

Mijn paard Google heb ik gister weer voor het eerst gereden,
na zijn behandeling op 4 mei.
Hij deed zijn huppeltje linksom niet meer en was lekker los.
Voor herhaling vatbaar.

Diane


Datum: 6 mei 2017

Ik ervaar de behandelingen die ik heb ondergaan bij Annemiek als erg ontspannend en gelijkertijd krijg ik er enorm veel energie van.
De eerste 3 keer kreeg ik lichamelijke uitingen van verkoudheid/griep, tot oogontsteking (maar 1 dag). Het doet je echt beseffen hoeveel afvalstoffen er in je lijf zitten opgeslagen en nu leef ik behoorlijk gezond, maar ik schrok er nog van!
Nu ik zo’n 6 behandelingen verder ben merk je ook dat de top ervan af is en dat ik er erg ontspannen van wordt. Heerlijk om eens in de zoveel tijd een behandeling te ondergaan en je lichaam gezond te houden.
Cadeautje voor jezelf.
Danielle


Datum: 01-05-2017

Vorig jaar heb ik een burn-out gehad. Dit ging gepaard met veel spanning in mijn lijf wat ik niet meer los kon laten. Ondanks dat ik veel sport (hardlopen en fitness) bleef mijn rug en nek extreem gespannen wat vaak uit monde in hoofdpijn.
Door de Guasha behandeling (nu 3 x gehad) is mijn rug lekker los en de hoofdpijnen zijn weg. Als ik de spanning weer wat voel oplopen dan maak ik een afspraak en ben zo de hoofdpijn voor. Ik vind Guasha een hele fijne en ontspannende therapie. Het is heel grappig je ontspant en tegelijkertijd geeft het je ontzettend veel energie de dagen erna.Quality me time J

Groetjes Iris